100% safe & ECO-friendly
Premium quality
Design & production in NL
Free shipping NL & BE

Bergen op de muur

  • Geplaatst op
Bergen op de muur

Zweef in een luchtballon over bergtoppen of laat je betoveren door de magie van de misty mountains. Voor een mooi berglandschap hoef je niet langer naar het buitenland, want met de nieuwe collectie van Daring Walls haal je de bergen in huis.

Ga aan de slag met behang en muurstickers en creëer in een handomdraai de gewenste uitstraling.

Met de nieuwe collectie Bergen haal je buiten naar binnen en zorg je ervoor dat je elk moment van de dag kunt genieten van een prachtig berglandschap. Of je nu houdt van illustraties, vintage of modern. De bergen-collectie van Daring Walls is zo divers dat er voor iedereen de juiste match te vinden is.

Behang en muurstickers
Voor ons is geen berg te hoog. Met de nieuwe collectie kun je alle kanten op. Wat is er leuker dan het pimpen van een saaie muur in de woonkamer of hal? Doe dit met het sfeervolle behang Misty Mountains en droom weg in de mistige bossen. Het fotobehang is zó levensecht, dat het bijna lijkt alsof je zelf door de magische bossen wandelt.

Voor wie het liever iets rustiger houdt is het behang Mountains with snow of Quiet Mountains perfect. Door het lijnenspel van het berglandschap en de rustige ton-sur-ton kleuren zijn deze prints niet te dominant aanwezig, maar creëer je wel stijlvolle look.

Liever geen behang op de muur? Ga dan aan de slag met muurstickers. Hiermee geef je de ruimte een leuke twist en bepaal je zelf waar de stickers komen. De bergen, luchtballonnen en wolkjes uit de serie Mountains & Balloons zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken in de babykamer. Met een paar kleine aanpassingen maak je van een saaie slaapkamer een aantrekkelijke kinderkamer.

 

Gemakkelijk aan te brengen
Je ontvangt het behang voorgesneden op maat met slimme behanglijm. Smeer dit op de muur en je ziet precies waar je gebleven bent doordat de lijm roze kleurt. Schrik niet, deze kleur verdwijnt als de lijm droog is. Het behang is maatvast en krimpt niet, dus je plakt het tegen elkaar aan zonder kieren te krijgen. Bij de stickers wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de muurstickers eenvoudig op de muur plakt.

Milieuvriendelijk en veilig
De producten zijn ECO-fiendly. Het behang is voorzien van het emissie label A+, PVC-vrij en biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het materiaal FSC gecertificeerd, voldoet het aan de Europese standaard voor brandveiligheid en de normering voor VOC-emissies. Er wordt gewerkt met inkten die de GREENGUARD Gold-certificering hebben. Dit betekent dat ze zo weinig schadelijke stoffen bevatten dat deze inkten bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen of scholen gebruikt mogen worden. Het folie van de muurstickers is PVC-vrij en recyclebaar, dus geen schadelijke luchtjes in jouw huis.

100% ECO-friendly & veilige materialen voor in huis

PVC-vrij & geen giftige stoffen

Premium kwaliteit behang en muurstickers

Geen witte of transparante randen

Design & productie in Nederland

Worldwide shipping