100% veilige materialen
Premium kwaliteit matte folie
Design & productie in NL
Gratis verzending NL & BE
Blog Daring Walls: unieke muurstickers & behang | Productie&design in NL | Gratis verzonden

Hoe verwijder je eenvoudig muurstickers?

  • Geplaatst op
Hoe verwijder je eenvoudig muurstickers?

Onze muurstickers zijn ontworpen om eenvoudig op te plakken maar ook om weer makkelijk te kunnen verwijderen. Als je het tijd vind om ze weer van de muur te halen, kunnen deze tips je helpen om dit zo makkelijk mogelijk te doen. Fijn idee om te weten hoe dat gaat, ook als je ze nog niet in huis hebt.

De nieuwe waterverf collectie

  • Geplaatst op
De nieuwe waterverf collectie

Maak kennis met de nieuwe waterverf collectie. Deze bestaat uit eco-friendly muurstickers in waterverfkleuren. Prachtig én verantwoord om te gebruiken in de baby-of kinderkamer, maar ook sfeervol in een werkkamer, woonkamer of hal. De nieuwe stickers Unicorns en Confetti maken van elke saaie muur een blikvanger.

Nieuw! Sprookjesachtig kinderbehang.....

  • Geplaatst op
Nieuw! Sprookjesachtig kinderbehang.....

De hele kinderkamer krijgt een prachtige sfeer met dit mooie handgetekende kinderbehang! Het lijkt of het zo uit een mooie vintage kinderboek komt. De zachte warme kleuren samen met vrolijke diertjes maken het tot een lief geheel. 100% veilig en eco-friendly bovendien! Bekijk nu de vele ontwerpen in verschillende kleuren.

Nu ook onze muurstickers milieuvriendelijk!

  • Geplaatst op
Nu ook onze muurstickers  milieuvriendelijk!

Voor je babykamer of kinderkamer wil je graag veilige materialen, maar kunnen deze ook minder schadelijk zijn voor het milieu? De meeste muurstickers zijn gemaakt van vinyl, wat eigenlijk gewoon plastic is. Dat is niet nodig! We willen toch zo min mogelijk bijdrage aan die vreselijke plastic soep in de zee?

100% veilige materialen voor in huis!

geen giftige of brandbare stoffen

Premium kwaliteit matte folie

geen witte of transparante randen

Design & productie in Nederland

gratis verzending NL & BE